Schermafdruk 2017 05 31 19.26.17Na onze inspirerende studiereizen naar Marrakesh, Frankfurt, Teheran en Isfahan, bieden we dit jaar een nieuwe bestemming; het fascinerende China! Tijdens de studiereis bezoeken we Suzhou, Shanghai, Kanton en Hong Kong; vier steden met een geheel eigen karakter, in verschillende provincies van de Volksrepubliek China. En jij kunt erbij zijn!

In Nederland staan we voor een aantal complexe maatschappelijke vraagstukken; culturele diversiteit, vergrijzing, mobiliteit, welzijn en de wijze waarop we onze gezondheidszorg organiseren. Belangrijke thema’s, die niet alleen in Nederland spelen, maar ook daarbuiten. In China bijvoorbeeld.

China is een land met eeuwenoude tradities, maar ook met moderne uitdagingen. Een vijfde van de wereldbevolking woont op Chinees grondgebied. Het land heeft zo’n 100 steden met meer dan 10 miljoen inwoners. En in 2050 zijn er meer 65 plussers in China, dan in de rest van de wereld. Duizelingwekkende cijfers, die . . . .  lees verder in onze uitgebreide brochure.

tweet