November 2012

Schermafbeelding_2012-11-02_om_14.09.09
 
Tijdens de topclass interculturalisatie staat het delen van kennis en het ontwikkelen van nieuwe zienswijzen centraal. Moderators en sprekers als Elisa Carter, Paul Scheffer, Anton Westerlaken, John Leerdam, Fawzia Nasrullah, Thijs Vink en Jan Booij geven de deelnemers belangrijke inzichten mee, door vanuit verschillende perspectieven en verantwoordelijkheden inzicht te bieden in de dynamiek van interculturalisatie als belangrijk aspect van modernisering van de zorg. 
 
Donderdag 22 november staat voor de tweede keer in Rotterdam het verhaal van Anton Westerlaken centraal. Westerlaken heeft een lange carriere als bestuurder in de zorg en in de publieke sector onder andere als bestuursvoorzitter van het CNV, bestuursvoorzitter van 's Heeren Loo Zorggroep, een zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking, lid van de Raad van Bestuur van het universitair medisch centrum Erasmus MC, als bestuursvoorzitter van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.
 
Naast Anton Westerlaken is deze avond Aad Koster te gast als directeur van ActiZ. ActiZ creëert randvoorwaarden voor het ondernemerschap van aanbieders van zorg in verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, kraam- en jeugdgezondheidszorg.
 
De organisatie van de iTopclass s in handen van ChangeKitchen Company en Jan Booij Advies,
in opdracht van VGN en Actiz en mede mogelijke gemaakt door De Europese Unie.
 
Voor de brochure klik hier  !
tweet