Mei 2013

Schermafbeelding_2013-05-13_om_22.44.17

Onderstaande uitnodiging is verstuurd door Aad Koster, directeur van ActiZ en Hans Schirmbeck, directeur van de VGN.

We leven in een veelkleurige samenleving. Dat vergt van zorgprofessionals specifieke competenties. Hoe zorgt uw organisatie ervoor dat medewerkers hierop toegerust zijn? Moet je als zorgorganisatie zaken concreet anders gaan doen? En zo ja, wat dan?

Op 30 mei krijgt u op deze en andere vragen inspirerende antwoorden. Diverse sprekers, workshops en een interactieve productenmarkt zorgen ervoor dat u vol nieuwe kennis en inspiratie naar huis zult gaan. Want tijdens ‘Een Intercultureel Fundament’ merkten we dat je overal in ons land parels van interculturele zorg aantreft. Daarmee heeft de zorg volop de kennis, kunde en tools in huis om nu al goede cultuursensitieve zorg neer te zetten. Op allerlei plekken in de langdurige zorg gebeurt dat namelijk elke dag.

En toch... Het blijkt dat al die kennis en kunde nog geen gemeengoed zijn. Niet elke organisatie, manager, begeleider of cliënt kan het vinden. Dat kán anders. En daar maken we op 30 mei een start mee. Doet u mee?

Namens ActiZ en de VGN nodigen wij u van harte uit deel te nemen aan deze slotmanifestatie. Aan het eind van de manifestatie krijgt u persoonlijk de Toolkit Een Intercultureel Fundament mee naar huis. Die zit vol praktische handvatten om passend bij uw situatie verder te bouwen aan gedegen cultuursensitieve langdurige zorg. 

Zie hier de uitnodiging en het programma.

tweet