Juni 2013

Schermafbeelding_2013-06-11_om_22.48.31

Jan Booij Advies is verhuisd naar BINK36 hier op de foto op de eerste etage.

De plek voor ondernemerschap, creatie en educatie in Den Haag! Dichterbij de klanten, op een knooppunt van wegen en sporen en in een inspirende omgeving.
 
Een plek voor kunst- en cultuurmakers, (startende) creatieve en innovatieve ondernemers, studenten en scholieren. Talentontwikkeling en ondernemerschap komen bijeen en leiden tot innovatieve en creatieve producten en diensten, voorstellingen, evenementen, exposities etc.

De locatie bestaat uit vier gebouwen. Allereerst de Centrale, het gebouw van rode baksteen, gebouwd in 1920. In de Centrale bevindt zich de zogenoemde Vloer. Deze industriële ruimte van in totaal 2000 m2 is beschikbaar voor exposities, evenementen, bijeenkomsten, theatervoostellingen, fairs etc. Maar ook Stabij (Opstap voor Ondernemers) en atelierruimten voor startende kunstenaars en creatief ondernemers huisvesten zich in de Centrale.

Het tweede gebouw, het Magazijn, bestaat uit vijf verdiepingen en heeft een functionele uitstraling. Het is gebouwd in 1930. Het gebouw bestaat voornamelijk uit kantoorunits en is uitermate geschikt voor (startende) creatieve en innovatieve ondernemers. Een unieke plek is de 5e etage met een theaterzaal van 500m2 met een koepeldak. Daarbij is vanaf deze etage een prachtig uitzicht op de skylines van Den Haag.

Het derde gebouw is een laag gebouw, de Hangar, in een driehoek gebouwd. Het staat letterlijk tussen de treinsporen. Het gebouw is grotendeels bestemd voor 'design'. Jonge designers hebben van de Hangar een bijzondere plek gemaakt

En last but not least de Kazerne, een klein apart gebouw waar PIP (Place in Progress) haar urban culture laat zien.

tweet