Mei 2010

Voor de jaarlijkse La Vecina fietstocht op zaterdag 26 juni aanstaandeworden nog bedrijfssponsors gezocht. Veel enthousiaste fietsers hebben zich al ingeschreven om – 1 week voor de Rotterdamse Tourstart – de prachtige landschappen onder de rook van Rotterdam te verkennen! Als bedrijf kunt u deze fietstocht steunen met een bijdrage in geld of in deelnemers.

Straatkinderen in de wijk La Boquilla van de Colombiaanse havenstad Cartagena krijgen een nieuwe kans omdat La Vecina ze een thuis, onderwijs en eten biedt. De afgelopen jaren zijn ze gegroeid en er worden nu al 65 kinderen opgevangen. Meisjes in de wijken Palestina en Mandela komen op jonge leeftijd al in aanraking met drugs, seksueel misbruik, prostitutie en criminaliteit. Voor 12 van deze meisjes met bijzondere problemen is in 2009 begonnen met een speciaal programma inclusief nachtopvang. Om deze projecten te financieren en te blijven verbeteren is geld nodig.

Zowel fanatieke als recreatieve fietsers komen aan hun trekken tijdens deze sponsortocht. Zij fietsen 60 of 125 kilometer. De start is op 26 juni om 10.00 uur vanuit Ridderkerk. Beide routes gaan door de Zuid Hollandse polders, met fraaie vergezichten en natuurlijk een koffiestop. De fietsers zijn duidelijk herkenbaar omdat zij in een speciaal ontworpen La Vecina shirt fietsen.

Hier vindt u de sponsorbrief

JBA sponsort mee.

tweet